mbh Derma Supply
Cart 0

Focus Care Youth+

Er en serie, der er formuleret til at levere hudforyngende fordele. Ved at tilføje denne specifikke serie til din daglige A-Vitamin Step-Up System, kan du forvente at se synlige forbedringer af fine linjer og rynker. Huden vil opnå en mere spændstig og opstrammet kontur.

Focus_Care_Youth+_cropped.png

Focus Care Moisture+

Er en serie, der er formuleret til at booste, genskabe og balancere den manglende fugt i huden. Denne serie indeholder en rig kombination af virkningsfulde ingredienser der er med til a forbedre selv de mest tørre og dehydreret hudtilstande til at opnå en sund og strålende udseende.

Focus_Care_Moisture+_cropped.png

Focus Care Comfort+

Er en serie, der er formuleret til at levere en beroligende virkning på huden. Denne reparerende serie vil give selv de mest sarte og sensitive hudtilstande, følelsen af ro og en sundere og strålende hudtone.

Focus_Care_Comfort+_cropped.png

Focus Care Radiance+

Denne serie har fokus på pigmentforandringer, og er med til at fremme en mere strålende og jævn hudtone. Reducerer og eliminerer optagelsen af melanin i huden, og er med til at styrke huden imod solskader.

Background Radiance+.png

B-active

Environ® ß-active Serie er specielt udviklet til problemhud eller belastet hud.
Hvert produkt indeholder tea tree olie på grund af dens antiseptiske egenskaber, så vel som salicylsyre og råmælk.
Linjen inkluderer renseprodukter, skin tonic, fugtgivere og gelé mod bumser.

b-active_range_background_cropped.png

Evenescence

Efter omfattende forskning blev produktserien Environ® Evenescence formuleret til især at afhjælpe hud med ujævn hudtone og pigmentering.
Den videnskabeligt avancerede kombination af ingredienser virker i perfekt synergi og giver huden en frisk, sund og fornyet glød.
Produktserien Evenescence anvendes bedst i kombination med Environ A-vitamin fugtighedscremerne og etbredspektret solfilter, hvorved de optimale fordele opnås.

evenescense_range_background_cropped.png

Instruments+

Environ® kosmetisk needling, som anvendes lokalt, intensiverer effektivt virkningen af Environ produkterne.
De er lette at anvende og bruges til forbehandling af mindre områder eller selv større, kurvede områder af kroppen eller ansigtet.
Formålet med needling er at skabe midlertidige micro-huller i stratum corneum, der hurtigt kan hele. Der kræves kun 0.01 til 0.02 mm, dvs. 10 til 20% af nålenes længde for at skabe hullerne, som derfor lukkes kort tid efter behandlingen. FDA i USA har angivet, at nålene ikke må stikke dybere end stratum corneum. Undersøgelser ved histologiske tester har bevist at nålene på Environ's Cosmetic Roll-CIT ikke trænger ned under stratum corneum.
Med en nålelængde på 0.1 mm er der slet ingen ubehag på nogen som helst måde, selv hvis man ønsker at forlænge behandlingen for at opnå endnu bedre resultater.
Environ Cosmetic Roll-CIT, Focus-CIT, Body Roll-CIT og Gold Roll-CIT er designet til at forstærke hudens generelle fremtoning og fornemmelse. Roll-CIT er den første af sin slags og er designet af Dr. Des Fernandes.